Tuesday, July 27, 2010

Oferte de muncă pentru Dilematix

Ok, avand in vedere ca e vara, nu putem trimite tema lui Dilematix prin scoli, ca nici budiguards-ii nu stau pe acolo, las si aici tema din numarul urmator si pentru ca nu toti cumpara ziarul si nu stiu despre ce este vorba, imi pare rau, daca ai intrat la liceu, e prea tarziu, nu mai poti publica aici. Dar daca esti mai mare, ia legatura cu mine pentru o noua revista condusa si de mine, revista in care poti publica pana la 23 de ani. Sper sa va placa noua tema Dilematix.


Dilematix a plecat în vacanţă şi a ales una dintre destinaţiile all inclusive propuse de voi, în numărul din iunie (nu vă spunem care, vom deconspira în numărul din septembrie, aşa că fiţi pe fază!). Problema este, însă, că vacanţa l-a costat mai mult decît se aştepta, depăşindu-i bugetul, iar acum are nevoie de ceva bani de buzunar, în afară de salariul pe care îl primeşte de la Dilema veche.

Aşteptăm oferte de munca pentru Dilematix! Singura lui pretenţie este ca job-ul său de vară să fie unul cu totul nou, care să nu existe în realitate, să implice multă imaginaţie şi creativitate. Puteţi să trimiteţi texte care să conţină „fişa postului” cu tot ce presupune ea sau compuneri în care să vă imaginaţi, pur şi simplu, prima zi de muncă a lui Dile la noul său job.

Trimiteţi textele pînă vineri, 27 august pe adresa dilematix@gmail.com. Sînteţi invitaţi să trimiteţi şi impresii despre lecturile voastre de vacanţă sau reportaje despre locurile pe care le-aţi vizitat şi despre oamenii interesanţi pe care i-aţi cunoscut.

Atenţie! Se acceptă doar textele în format doc, docx, rtf, scrise cu diacritice.

No comments:

Post a Comment